Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Седмица на бащата в СУ Христо Ботев Оряхово

received_1328194283892152

Учениците от Ученическия съвет към Средно училище „Христо Ботев“ вложиха много труд и ентусиазъм в реализирането на идеята да привлечем бащите за по-широко участие в училищния живот на децата. В часа на класа те запознаха учениците с това, колко е важна ролята на бащата в семейството.

5б клас бяха най-активни и с гордост разказаха за най- важните мъже в живота си под формата на презентации, разкази за интересни случки, постери и съчинения. Благодарим от сърце на татковците, които намериха време и начин и присъстваха на събитието. Те споделиха с нас личен опит и тяхната гледна точка за ролята на бащата. Оказа се, че не е толкова лесно да отговориш на въпросите на всички, но пък те се справиха чудесно и заслужено бяха наградени с грамоти „Баща на място“. Вълнението и емоциите в очите на всички бяха доказателство за това, че трябва да продължим по този път. Защото:
Да бъдеш баща не е работа за един ден!

received_1328192683892312
Средно училище „Христо Ботев“ се включва за пръв път в кампанията и сме твърдо убедени, че това ще се превърне в традиция. Благодарим от сърце на нашите партньори от Асоциация Родители, които ни вдъхновяват и ни помагат с идеи, материали и подкрепа. Чакаме с нетърпение следващата ни среща!

received_1328195163892064