Поръчайте „Седмицата на супертатковците“ от Здрава Каменова тук!

Чували ли сте за Татколандия? Прочетете „Седмицата на супертатковците“ от Здрава Каменова, за да се пренесете в Татколандия, на улица „Родителска“. В една и съща седмица, в седем последователни дни нещо в седмина татковци от улица „Родителска“ направи „ЩРАК!“ и те се превърнаха от обикновени, скучновати, заети и преуморени татковци в супермъже. Тези седмината станаха супергерои почти без да искат.

 Ето малко за историите:

Татко Георги се чуди как да стане супертатко, за да бъде супер като мама. И става, но не по начина, по който той си го мислеше.

Татко Първан, известен като Баща ми Господинов, е пръв във всичко. Може ли изобщо да стане по-супер, отколкото е? Оказва се, че да, защото там е и малкият Алекс, и може би заслужава нещо повече от една обувка на краката си.

Татко Здравко е най-здравият татко, който не разбира от момичешки финтифлюшки. Има трима сина, но има и Зара, която свири на пиано. И изведнъж той успява да направи нещо специално и чува “ЩРАК“!

Татко 4 е просто татко 4, леко прегърбен, като 4. Той сякаш страда за нещо, а какво мислят децата му Тим и Том? Научете за пътешествието на Татко 4 и борбата му с пирати (женски) и дракони.

Татко 5 дава на децата си всичко. Освен едно – да си имат куче. Когато малката Мая си чупи крака и отказва да излиза от вкъщи, той трябва да измисли нещо. Какво ли ще е то?

Семейството на татко 6 и мама 6 е математическо семейство. Те се събират, разделят, умножават и какво ли още не. Бива ги в това. Обаче кое е по-важно? Питайте детето им. Те с татко 6 имат да изживеят една щура вечер.

И накрая – татко 7. Той е татко Каквото му хрумне и най-много обича да играе. А децата решават да пробват свои игри. Какво ли ще се случи?

Прочетете историите в „Седмицата на супертатковците“ на Здрава Каменова и може би ще чуете „ЩРАК“, особено, ако ги прочетете на вашите деца.

Можете да поръчате „Седмицата на супертатковците“ безплатно, само срещу таксата за куриерската доставка, като пишете на имейл: david.kiuranov@roditeli.org. Трябва да ни изпратите вашето име, мобилен телефон за контакт и точен адрес.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *