Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Асоциация Родители в Деня на бащата 2016!

DSC_0503

И тази година Денят на бащата – 19 юни – бе изпъстрен с палитра от събития в цялата страна. Като основен организатор на кампанията „Да бъдеш Баща“, Асоциация Родители участваше в семейния спортен празник „ТАТКО И АЗ“ и в празничните събития в Музейко.

„Татко и аз“ спортуваме

13475210_1769193019958905_7434122086008812784_o

Кампанията имаше собствен щанд на семейния спортен празник „ТАТКО И АЗ“ – организиран по инициатива на Фондация „Бащинство“ и Детска футболна академия – „Комета“, в партньорство със Столична община и Министерство на младежта и спорта. Събитието беше проведено в многофункционалния спотен комплекс „Спортна София „Зона Б-5“ в район „Възраждане“, където бащите имаха възможност да наблюдават демонстрации и обучения по футбол, баскетбол, тенис на корт, волейбол, хокей, плажен тенис, петанк, ръгби, кондиционни тренировки, тенис на маса, таекуондо и джудо.

futbolen turnir den na bashtata

На щанда на Асоциацията за всички татковци имаше подаръккартички с прекрасните визии на кампанията. Много от преминаващите бащи с децата си за пръв път разбираха за този празник и проявяваха голям ентусиазъм и интерес.

Можете да разгледате снимки от спортния празник „ТАТКО И АЗ“ ТУК.

Татко и аз откриваме света

DSC_0501

Квартетът Музейко (домакин), Асоциация Родители, Био Игри и училище по роботика Robopartans посрещнаха Деня на бащата заедно с всички гости на Музейко на 19.06.

Децата и татковците управляваха роботите на Robopartans, които се състезаваха и обикаляха в градината на Музейко.

Татковците получаваха подаръци за своя Ден – децата ги изработваха съвсем от нулата с картон, боички и лeпилои се появяваха крокодили, бухали, котки, слонове…

И, разбира се, за всеки татко имаше комплект от визиите на „Да бъдеш Баща“, които цяла седмица бяха на изложба в Музейко…

IMG_0298

IMG_0294

DSC_0505

 

Снимки: Национална кампания „Да бъдеш Баща“; Музейко; Детска футболна академия „Комета“