Как да се включа в конкурса „Безценно с татко“?

Снимка: Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia

Седмицата на бащата наближава!

А в момента вече тече нашия конкурс #БезценноСТатколесно и весело предизвикателство, накрая на което ви очакват интересни награди за бащи и деца. С томбола в началото на Седмицата ще бъдат изтеглени 20 бащи от татковците, изпратили видеа, които ще спечелят киновечер с техните малчугани. Киноподаръкът е прожекция на „Малкият Никола“ – чудесен филм за малки и големи, показан тази година на фестивала „Синелибри“.

Освен това ще има и четири специални награди! Не се колебайте да се включите и бъдете бързи – срокът е до 8.11.2022 – вторникът в Седмица на бащата! Как именно да участвате?

1. Изберете си нещо, което обичате да правите заедно с детето си. Може да е всичко, което ви радва – игра, рисуване, гоненица, носене на конче – важното е да е нещо, което е ценно за вас и децата ви.

2. Заснемете кратко видео – от 30 секунди до минута – в което правите заедно с детето си съответната дейност. Тук мама може да се включи на помощ 😊

3. Изпратете ни видеото на лично съобщение на фейсбук страницата на „Да бъдеш Баша“ – бутонче „Send message”. Молим ви да отбележите дали сте съгласни да публикуваме видеото на фейсбук страницата на „Да бъдеш Баща“ като част от кампанията за Седмица на бащата.

След като приключим събирането на видеа до края на деня на 8.11., ще изтеглим томболата и ще ви уведомим, ако сте спечелили.

Нека отпразнуваме заедно Седмица на бащата 2022 – „Безценно с татко“!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *