Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Дарик радио – медиен партньор на кампанията „Да бъдеш Баща“

darikДарик радио е основен медиен партньор на Кампания „Да бъдеш Баща“. В поредица от предавания водещите и гости в студиото разискват различни важни аспекти на бащинството и ролята на мъжете в живота на децата.

 

 

В началото на Кампанията се проведе интересна дискусия за ролята на мъжете в грижите за деца между водещия на „Следобедният блок“ Драго Симеонов и експертите от Асоциация Родители Яна Алексиева и Деян Петров

 

Всеки петък в рубриката „Говорим си за мъже“ на предаването „Кой говори?“ водещите Нина Александрова и Пролет Велкова разговарят с професионалисти и родители по интересни въпроси за ролята на бащите и други значими мъже в живото на децата.

 

  • Разговор с Мария Петкова от Фондация „Лале“ и Васил Лазаров от Асоциация Родители за ролята на бащата в израстването на децата и за Националната кампания
  • Разговор с Луиза Шахбазян от Фондация „ПИК“ и татко Алекс Нейчев за ролята на бащата във всекидневните грижи за децата и семейството.
  • Разговор с Елена Велинова от ДОИТ и Людмила Цветкова от 35 СОУ - София за това имат ли място мъжете в училище и колко важен е бащата в образованието на своите деца.
  • Разговор със Светослав Савов от Фондация „Асоциация Анимус“ и Минко Георгиев за значението на бащиното влияние в ранните години от развитието на децата. Дискутира се въпросът важен ли е отпускът по бащинство и как той може да се отрази на детето, мъжа, жената и изобщо на цялото семейство.
  • Разговор с изследователите д-р Цветелина Стоянова от „Маркет ЛИНКС“ и Деян Петров от Асоциация Родители за предизвикателствата пред българските родители и за бариерите пред мъжкото включване в грижите за деца.
  • Разговор с доц. д-р Алексей Пампоров и Милена Николова от Национална Мрежа за Децата относно мъжете и детската игра http://radio.dariknews.bg/?page=audio&id=268542
  • Продължение на разговора със Светослав Савов от Фондация „Асоциация Анимус“ и Минко Георгиев за това колко е важно бащата да бъде до своето дете още от първите моменти на раждането.

 

Благодарим на Дарик радио, че подкрепя посланията за важната роля на бащите в живота и пълноценното развитие на децата и е наш партньор в Национална Кампания „Да бъдеш Баща“!