Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Седмица на бащата се прави лесно – ето как!

not a single day assignment

Куфарче с инструменти

Да бъдеш баща определено не е работа за един ден. Нито пък е точно работа. „Най-отговорното забавление, и най-забавната отговорност“ – така татко Драго Симеонов довърши изречението „Да бъдеш баща е….“ Така и правенето на Седмица на бащата не е точно работа – защото си струва да зарадваш малките човечета, че и техните татковци/дядовци/чичовци, и, разбира се – майки. Ние обаче имаме инструменти, които като всяка добра отвертка, чук, трион и бормашина ще ви помогнат за лесното и весело организиране на събития за Седмицата. И все още има повече от един ден до нея!

Независимо дали сте дете, родител, фирма, НПО, училище, детска градина, университет, държавна институция, община, музей, театър,  сте добре дошли да се включите в честването на Седмица на Бащата. Нашето традиционно „Куфарче с инструменти“, които можете да свалите по-долу, ще ви разкаже за Седмицата, ще ви даде покани, плакат, идеи и други полезни материали! 

Ако желаете да организирате публично събитие – достъпно за всички деца и бащи – моля, изпратете ни информация на david.kiuranov@roditeli.org, за да го включим в официалната програма на Седмицата!

Нека заедно да дадем възможност българските деца да прекарат хубави мигове с най-важните за тях мъже през Седмицата на бащата!

Ето какво има в куфарчето (започнете с Описанието, ще разберете веднага кое какво е и за какво върши работа):

1_Описание Пакет Документи Седмица на Бащата 2017

2_Седмица на Бащата 2017 – представяне

3_Обща покана за Седмица на Бащата 2017

4_Покана до родителите за Седмица на Бащата 2017

5_Списък с идеи за инициативи и дейности за Седмица на бащата 2017

6_Покана до медиите за Седмица на бащата 2017

7_Бланка за обратна връзка – Седмица на Бащата 2017

Визуални материали:

Седмица на бащата – Плакати