Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Как традицията доведе всички нови татковци!

Автори: Николина Гълъбинова и Тодорка Танчева, ДГ „Здравец“, гр. Пазарджик

За поредна  година екипът ни от учителки Николина Гълъбинова и Тодорка Танчева приехме предизвикателството и отговорността  да се включим  в Седмица на бащата. И през тази година – трета подред  за нас, но първа за нашите нови възпитаници – най-малките  1 а група на ДГ „Здравец” гр. Пазарджик, се проведе Седмица на бащата. За наша радост и изненада, участие взеха всички татковци от групата.

Във фейсбук страницата на групата стартирахме фейсбук-акция, като татковците бяха предизвикани да  публикуват и споделят  снимки, видео и послания, илюстриращи важната роля на бащата при отглеждането на детето. Всички се отнесоха особено отговорно към това предизвикателство и фейсбук групата ни се затрупа с умиляващи снимки на татковци, показващи по различен начин грижата и любовта си към своите деца.

Особено емоционален момент беше и обсипаното дърво с таткови пожелания със специално обръщение към всяко дете. В края на седмицата те записаха своите таткови пожелания/намислени внимателно и с много любов/ върху лист есенно листо и го поставиха на специално направеното за целта дърво. Тези пожелания бяха прочетени на децата, което от своя страна предизвика невероятна радост, усмивки и вълнение.

За да запечатаме моментите направихме и публикувахме филм на страницата на групата.

Благодарим на нашите татковци, които се включиха с желание и интерес в Седмицата на бащата. Отзивите за инициативата са, че тя е нещо много хубаво, важно и нужно. А ние ви казваме до нови срещи, защото със сигурност ще се включим в Седмицата на бащата и следващата година.