Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Седмица на бащата в СУ „Христо Ботев“, гр. Кубрат

В Седмица на бащата взе участие и СУ „Христо Ботев“, гр. Кубрат, където бе организирана кулинарна изложба. Организатори на кулинарна изложба са учители на ученици от 2. и 3. клас при СУ „Христо Ботев“, а участваха около 50 ученици с бащите си (дядовци).

Подготовката включва раздаване на покани към татковците, съобщение до медиите, осигуряване на достатъчно място за събитието и разпечатване на бланки за рецепти и сертификати на участниците.

На 9 ноември 2018 г. се реализира дейност, свързана със Седмица на бащата – кулинарна изложба със здравословни вкусотии, приготвени от татковци и деца. Бяха представени  зелени салати, вкусни хапки със зеленчуци, палачинки с лимец, бисквити с овесени ядки, домашни енергийни бонбони и др.

Най–доволни от случилото се останаха децата, които нямаха търпение да похапнат от приготвеното. Родителите също бяха завладени от детската емоция и пожелаха да се включат и в бъдещи подобни инициативи.

Информация за събитието може да намерите на страницата на община Кубрат http://www.kubrat.bg/bg/news/news_id_1270.php, както и на сайта на СУ „Христо Ботев“ – http://www.soukubrat.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=27&lang=bg.