Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Седмица на бащата в I СУ „Свети Седмочисленици“ – Търговище!

dav

 

Седмица на бащата се проведе и в Първо средно училище „Свети Седмочисленици“ в гр. Търговище. Госпожа Ася Трендафилова и нейните учници от 4б клас отправиха покани към бащите за участие в празника под надслов „Истински chef“, като всички са се отзовали на поканата. В празника са взели участие още учител ГЦОУД Ивалина Терзиева и медицинското лице на училището.

На 06 – 07. 11. 2018г., с цел професионално ориентиране на учениците, част от бащите споделиха в класа за своята професия, презентираха работното си място и направиха интересни  демонстрации с тях.

На 08. 11. 2018г. в класната стая се споделиха съвместни моменти на бащи с децата им в снимки и клипове, направени през седмицата.

Деца и бащи заедно приготвиха здравословна закуска, която се дегустира от учениците в класа и присъстващите гости на 09. 11. 2018г. Децата размениха рецепти от направените закуски. Презентираха се моменти от съвместното приготвяне на здравословната закуска от бащи и деца.

От I СУ „Св. Седмочисленици“ споделят, че в края на работната седмица резултатът е бил повече от ОТЛИЧЕН! Те пожелават на всички бащи съкровените мигове с децата им да бъдат през целия им живот!