Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Как можеш да се включиш

Помогни посланията на кампанията за значимостта на бащинската роля да достигнат до повече хора.

Включи се в организацията на събитие

Кампанията „Да бъдеш баща“ включва редица публични събития. Участвай в организацията на събитие или инициирай собствено в твоя град, детска градина или училище.

i_social

Ползите от активното включване на бащата в детската градина и училищната общност са безспорни. Ролята на работещите с деца и семейства професионалисти, за това детето да открие фигурата на значим мъж и положителен мъжки модел, е изключително важна.

  • Запознай се в нашата виртуална библиотека с анализите и докладите за ползите от активното включване на бащата в детската градина и в училищната общност, материалите за бащинската роля и значимостта на позитивния мъжки модел и наръчниците и инструментите за работа с деца и разделени родители.
  • Регистрирай се в кампанията „Да бъдеш баща“, за да получаваш известия за наши инициативи в  детски градини и училища, както и за нови материали и разработки по темата

Сподели информационни материали, които твоята организация е разработила

Ако представляваш организация, която разработва и разпространява материали по теми, свързани с мъжкото включване и позитивното родителство, можеш да ги направиш достъпни за всички заинтересовани, като ги споделиш на този сайт.

стани медиен партньор

Ако искате да станете медиен партньор на кампанията, можете:

  • Да излъчвате нашите филми по медийните си канали
  • Да поканите нашите експерти на разговор в студио за значимостта на бащинската роля и позитивното родителство
  • Да отразявате нашите публични събития
  • Да адаптирате и разпространявате нашите плакати
  • Да се регистрирате в кампанията „Да бъдеш баща“, за да получавате известия за нашите инициативи и постижения в подкрепа на бащинското включване.