Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Кой е Chef-ът?

Седмица на бащата 2018 за здравето и здравословното хранене

istinski chef site

 

Скъпи татковци,

Скъпи дядовци, чичовци, вуйчовци, батковци и други важни за децата мъже,

Каним Ви да се включите в Седмица на Бащата, през която отново обръщаме специално внимание на татковците и на всички значими мъже (дядовци, чичовци, вуйчовци, батковци, треньори, приятели и други), които участват в грижата за детето.

Тази година поставяме ударението върху важната роля, която имат мъжете за изграждане на навици за здравословно хранене у децата. Всички знаем, че за да бъде детето здраво и да се развива пълноценно, основно значение има здравословното хранене. Децата развиват позитивно отношение към здравословното хранене, когато важните за тях хора им дават пример за това, разговарят с тях за полезните и вредните храни, готвят и се хранят заедно с тях с удоволствие. Това не само помага на децата да се научат да избират здравословни храни, но и издига авторитета на възрастния в техните очи. Не случайно за отличните готвачи се използва думата ШЕФ (CHEF).

Каним Ви през Седмицата на бащата да покажете на детето си, че сте ИСТИНСКИ ШЕФ (CHEF) и да се включите в организираните от нас инициативи, които ще Ви дадат възможност да прекарате още щастливи мигове със семейството си, с другите бащи и с приятелите на Вашето дете. Възможностите са много:

  1. Да участвате в час на класа, в който да разкажете за здравословното хранене.
  2. Заедно с детето през седмицата да приготвяте здравословна закуска или обяд, за да не си купува то вредни храни от магазините наоколо.
  3. Да приготвите заедно с детето любима здравословна почерпка, с която да се включите в организираната от нас кулинарна изложба на….. от …..ч.

(текстът е примерен, опишете инициативите, които ще организирате)

Да бъдеш Баща е щастие и отговорност. Покажете на детето си, че двете вървят ръка за ръка, заедно се учете и се наслаждавайте на миговете, в които вие сте ИСТИНСКИ CHEF.