Седмица на бащата 9-15 ноември 2015 г. Включи се!

Татковци, батковци, дядовци,

  • Ако се включите в „Седмица на Бащата“ и преживеете страхотни моменти с вашите и други деца;
  • Ако осъществите някоя от идеите за „Седмица на Бащата“ в училище, у дома или на друго място;
  • Ако имате страхотна идея и я претворите в реалност с детето;

ви каним да участвате в нашия конкурс.

Условия

Период

от 17.11 до 30.11.2014г.

Кой може да участва

Участници в конкурса могат да бъдат бащи, дядовци, батковци, учители, треньори или други значими за детето мъже. които се включат в инициативата „Седмица на Бащата“. Вижте нашите предложения как да се включите.

Как можете да участвате

Всичко, което трябва да направите, е да ни изпратите кратка история за случилото се. Опишете с думи или със снимки инициативата или събитието, в което сте участвали с детето през Седмица на Бащата.
Можете да участвате с:

  • разказ в максимум 2 страници;
  • фото разказ от събитието с 5 до 10 снимки и текст към тях, описващ идеята.

Изисквания към историите

Всички истории и снимки трябва да отразяват реално случили се събития или инициативи през „Седмица на Бащата“, да са свързани с посланията на кампанията „Да бъдеш Баща“ и да са авторски. Снимките, на които има деца, трябва да бъдат придружени от Декларация за съгласие на родителите/настойниците на децата (изтеглете по-долу) за публикуване на снимките. Изключение правят снимки, представящи масово мероприятие – публика на футболен мач, състезание с множество участници, публика на концерт и т.н.
Всички материали ще минават през процес на одобрение, преди да бъдат публикувани на сайта. Екипът на кампанията си запазва правото да не публикува текст или снимка, които по някакъв начин накърняват детския образ; поставят дете/друг участник в уязвима позиция или изразяват дискриминационни послания относно пол, религия, етнос.

Изтеглете Декларация за съгласие, попълнете я и ни я изпратете заедно с историята на електронна поща: contact@mencare.bg.

Най-добрите истории по преценка на екипа ще бъдат публикувани на сайта на кампанията „Да бъдеш баща“.

Награди

Първите 20 от вас, които ни изпратят своите истории, ще получат книга за родителството от издателство Изток – Запад, които са партньори на инициативата „Седмица на Бащата“ и подкрепят кампанията „Да бъдеш Баща“.

Можете да разгледате книгите на издателство Изток-Запад тук


Официален партньор на инициативата - всички майки!Седмица на бащата е част от кампанияС подкрепата на OAK foundation

© Асоциация "Родители" 2020. Всички права запазени