Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

специален кът „да бъдеш баща“ на фамилатлона в козлодуй

 

 

professional panel-famillathlon 2015-1

На 17 май 2015 Професионален панел от детски градини „Да бъдеш Баща“ имаше свой кът на празника на семейството, спорта и здравословния начин на живот Фамилатлон в Козлодуй. Кът „Да бъдеш Баща“ беше посветен на дейности между деца и техните татковци, батковци, дядовци или други важни за тях мъже. Малчуганите можеха да нарисуват портрет на своя татко и да му го подарят на място или след празника. Други правеха гривни с помощта на родителите си или рисуваха цялото семейство.

professional panel-famillathlon 2015-4
Дейностите се развиваха на фона на плакатите „Да бъдеш Баща“, които много се харесаха на гостите на Ботевия парк – дома на Фамилатлон в Козлодуй. Под галещите слънчеви лъчи учителите от ОДЗ „Звънче“, ОДЗ „Радост“ и ЦДГ „Слънчице“ озаряваха с настроение забързаните в надпреварата за събиране на точки от „Панаира на възможностите“ участници и ги канеха да се включат в интересните дейности, които им бяха подготвили.

 

 

 

 

professional panel-famillathlon 2015-2
Следващата стъпка по създаване и изпробване на дейности за включване на мъжете в живота на децата в детската градина е провеждане на обща инициатива за Деня на Бащата – 21 юни.

 

professional panel-famillathlon 2015-5