Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Наръчник „Детската градина кани бащата“

Ако сте директор, учител или възпитател в детска градина…

Ако желаете да зарадвате поверените ви дечица и семействата им…

Ако искате да дадете възможност на бащите да станат част от живота на децата им в детската градина…
… за Вас на разположение е Наръчникът „Детската градина кани бащата“!

naruchnik uchili6teto kani bashtata

Какво представлява Наръчникът „Детската градина кани Бащата“?

Наръчникът е продукт на експертизата на партньорите от Национална кампания „Да бъдеш Баща“ и на едногодишния труд на страхотните колективи на детските градини „Мир“ от село Селановци, община Оряхово, и „Радост“, „Слънчице“ и „Звънче“ от град Козлодуй. За първи път в България, с помощта на обучителите на Асоциация „Родители“, учители и възпитатели от детски градини заедно търсиха как да дадат шанс на татковците и важните за децата мъже да се включат в живота на децата си в детската градина, което за повечето мъже е непозната Вселена. Те успяха да покажат на мъжете, че да са с децата си в детската градина не само не е страшно, а е весело, интересно и безкрайно ценно и за децата, и за семействата им.

В Наръчника ще намерите полезни статии с факти и изследвания за ролята на бащата, развитието на децата, както и описани практики за включване на бащите и други значими мъже в инициативи и занятия в живота на децата им в детската градина.

Научете как можете да тръгнете по пътя на своите колеги, да откриете своя начин, да приложите своите идеи с наръчника „Детската градина кани бащата“…  Защото най-голямата ви сила е да дадете шанс на поверените ви деца да растат щастливо и пълноценно!

Можете да изтеглите Наръчник „Детската градина кани бащата“:

Можете да се присъедините като съмишленици на Националната кампания „Да бъдеш Баща“ на адрес: http://mencare.bg/zapishi-se/

Екипът на Национална кампания „Да бъдеш Баща“ е на ваше разположение за допълнителни въпроси, коментари и обсъждания, защото за нас е важно вашето мнение.

За контакти:
Давид Кюранов, координатор на Национална кампания „Да бъдеш Баща“,
Асоциация „Родители“
тел./факс +359 2 944 17 99
моб. тел. 0879 509 548
e-mail: contact@mencare.bg
david.kiuranov@roditeli.org