Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

СЕДМИЦА НА БАЩАТА В 98 НУ „СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ” , ГРАД СОФИЯ

 

Инициативата „Седмица на Бащата” беше отбелязана с поредица от интересни дейности и в 98 НУ „Св.Св. Кирил и Методий” в кв. Илиянци, София. През изминалата седмица деца от 2 и 3 клас, заедно със своите бащи, дядовци и братя играха футбол, правиха сандвичи, играха на „Не се сърди, човече”, редиха пъзели и се веселиха.

2 ателие1а клас организираха ателие „Настолни игри”, в което децата поканиха значимите за тях мъже, за да се забавляват заедно и да се учат взаимно на търпение, коректност и честност.

 

ателие 2

 

 

 

 

 

 

 

 
2 б клас направиха къщички за птици с помощта на значимите за тях мъже.

къщичка за птици
2б и 3б клас предизвикаха своите татковци и батковци във футболна среща, по време на която децата се учиха на спортсментство и овладяваха принципите на честната игра.

 

футболна среща
Татковци и дядовци на деца от 2б и 3б клас се включиха и в кулинарното ателие, където показаха завидни кулинарни умения, с които впечатлиха всички присъстващи гости.

кулинарно ателие

Децата от 98 НУ поздравиха своите бащи, дядовци, батковци и треньори със „Седмица на Бащата“ и им пожелаха да продължават да бъдат до тях, защото тяхната подкрепа и мъжкото рамо, което им дават в трудни моменти, е важно и нужно за тях.

поздрав