Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Седмица на бащата в 3 в клас на 120 ОУ „Г.С.Раковски“, София

Открихме „Седмицата на Бащата” и се научихме да връзваме морски възли с таткото на Марти! Марти и Ико разказаха на съучениците си за лодката „Оптимист“ и трудностите във ветроходството. „Запалиха“ още момчета и момичета по този спорт с впечатляващите си познания!

Lili1

И тази година д-р Васил Трайков беше наш гост. Разкри на децата „тайните“ на здравословното хранене и отговори на многобройните въпроси. Беше радост да сме отново заедно!

Lili2

А това са моменти от вълнуващото морско пътешествие с таткото на Ико – Християн Вълчев! Научихме за ветроходните лодки, непознати земи и морета, древните цивилизации и споделените мигове на баща и синове!

Lili3

Зареждащо начало на слънчевия ден е часът по физическо с участието на двама татковци и един батко! След упражнения за загрявка, се насладихме на невероятен футболен спектакъл!

Lili4

Lili5

Таткото на Теана участва в състезание по петанк заедно с дъщеря си и прекрасните ни момичета.

Lili6

В четвъртък на гости при нас бяха треньорките по таекуон до на Крис Джерманов. Те направиха демонстрация и тренировка с децата, разказаха за бойното изкуство и неговата философия. Крис сам организира това събитие.

Lili7

През Седмицата в класната стая от стената ни гледаха милите образи на бащи и деца, запечатани от фотообективите в изложбата „Щастливи заедно”.

Lili8

В прекрасния есенен петък отново при нас беше таткото на Леонардо – Георги Бадьоков! Даде ни ценни съвети за действие при пожар и разкри за децата страстта си към футбола. Той играе в отбор със своите колеги-пожарникари и нямаше как да не порита и с нашите малки футболисти! А ние обещаваме при следващата екскурзия да посетим пожарната в Пазарджик, която посреща ежегодно децата от местните училища и детски градини.

Lili9

Похапваме плодове и си говорим за здравословния начин на живот с вуйчото на Ади – Димитър Михайлов. Той ни разказа как сбъднатата му детска мечта да бъде IT специалист е съчетал с това да помага на хора да водят здравословен начин на живот. Получихме ценни съвети, които ще се постарем да следваме.

Lili10

„Седмицата на Бащата” завърши по най-сладкия начин. Да ни разкаже за пчелите и да ни почерпи мед, директно от питата, при нас дойде дядото на Кристиян Иванов – дядо Кирил. Децата го слушаха в захлас, а накрая похапнаха като лакоми мечета от току що извадения мед. Дядо Кирил показа, че продължава да е пример и след като неговите деца са пораснали, заобиколен от внуците си – Кирчо и Крис!

Lili11

„Седмицата на бащата” и тази година премина с голям успех и остави вълнуващи спомени за деца и възрастни. За пореден път това събитие доказа колко зареждащи са срещите за всички. Посетилите ни мъже си тръгнаха силно впечатлени от децата и с грамоти „Баща за пример”!

Класен ръководител: Лилия Чавкарска