Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Седмица на бащата във Фондация „Карин дом“ – Варна

SAM_6953

Фондация „Карин дом”, Варна за поредна година се присъедини към инициативата за отбелязване седмицата на бащата. Отбелязахме инициативата с празнично събитие, което се случи на 14 ноември 2015 в двора на Карин дом. Кампанията тази година е под мотото „Баща за пример!“ Искахме да покажем колко прекрасни са татковците на нашите деца и колко интересни и разнообразни неща могат да правят. И се получи! Всички идеи дойдоха от нaшите татковци. Те участваха активно и в реализирането им. Първо един татко показа на децата как се боядисва или рисува стена. Намерихме една стена, която имаше нужда от боядисване и я украсихме с детски рисунки.

SAM_6989

SAM_6966

След това, участвахме в работилничка по електротехника – друг татко ни научи как се разглобява и сглобява компютър. За всички деца и родители, които искаха да изработят нещо за украса или подарък, имахме работилничка за сувенири. Също така рисувахме, а децата надписаха благодарствени картички на своите татковци, дядовци и други скъпи мъже. Не пропуснахме възможността и да приготвим нещо вкусно за почерпка. Отново мъжете показаха кулинарни умения! Изработихме красиви сандвичи и изпекохме вкусна тиква. А и нали времето беше прекрасно, направихме си малък пикник на поляната сред есенните листа.

SAM_6977

SAM_7031

SAM_7027

И да не пропуснем… разполагахме с лично такси. Качихме се на таксито на един татко и се почувствахме като таксиметрови шофьори за няколко минути. Някои от нас се радвахме, че сме шофьори, а други, че можем да натиснем клаксона. Беше голяма забава!

SAM_7033