Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Седмица на Бащата с 4 г клас при ОУ Братя Миладинови гр. Бургас

 

Ето как ние, учениците от Четвърти „Г” клас при ОУ „Братя Миладинови” гр. Бургас с класен ръководител г-жа Катя Бочева, се включихме в тази седмица:

 
17 ноември /понеделник/ – Отиваме заедно на училище. В този ден всички бащи доведоха децата си на училище. Бяха поканени за Час на класа, в който час в рамките на 1 мин. прочетоха на децата мисли и поучителни случки от любими книги – „Мечо Пух”, „Васко да Гама от село Рупча”, „Финансистът” и др.

 
18 ноември /вторник/ – Разхождаме се заедно. Бащите прекараха част от времето си с децата на открито като възможност за общуване с природата и помежду си.

 
19 ноември /сряда/ – Да поработим заедно. В час по Домашен бит и техника изработотиха заедно с бащите рамка за снимки. Баща ги запозна с устройството и работата на фотоапарат.

 
20 ноември / четвъртък/ – Фотоизложба „Любими моменти с тати”. В училище и във фейсбук-група „Четвърти клас” беше проведено гласуване за най-атрактивна снимка с татко. Победителите получиха награди.

 
21 ноември /петък/ – Спортуваме заедно. Час по Физическо възпитание и спорт, подготвен и проведен от бащата на ученик от класа.

 
22 ноември /събота/ – Да пазаруваме заедно. Бащите са поканени да направят заедно с децата си необходимите покупки за почивните дни на семейството, като развиват у тях практически умения за планиране на семейния бюджет.

 
23 ноември / неделя/ – Подготвяме заедно изненада за мама. Каним бащите да дадат добър пример на децата за внимание и уважение към своя партньор в живота, като съвместно приготвят любимо ястие, десерт или салата, изработят картичка, опаковат скромно подаръче или цвете за мама, ей така, без повод.

 

Седмицата приключи със съчинение на тема: “Какво не знаех за моя татко”, като заедно със снимката от фотоизложбата и логото на кампанията бяха ламинирани и подарени на бащите.Беше незабравимо преживяване и за децата, и за възрастните!

БЛАГОДАРИМ ЗА СТРАХОТНАТА ИНИЦИАТИВА!

burgas1

burgas3

 

 

 

 

 

 

 

 

burgas2