Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Седмица на бащата в ОУ „Васил Левски“ – Литаково

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

В седмицата, посветена на бащата, в ОУ „Васил Левски“ – Литаково се проведоха изключително много мероприятия, в които взеха участие всички ученици от първи до осми клас.

На 09.11.2015г., в часа на класа бе представена кампанията ”Да бъдеш Баща” под надслов „Баща за пример” и предстоящите инициативи през седмицата. В нея взеха участие и татковци, които разказаха в класовете за техните интересни професии, като татко „ горски служител” , „ строителен работник”, „ татко монтьор” . На видно място във фоайетата на двете сгради на училището бяха изложени табла с програмата за седмицата. На всички ученици бяха връчени покани до бащите и значимите мъже в живота им (дядовци, чичовци, батковци, треньори приятели и др.) за включване в мероприятията на училището.

• Във вторник от 15.30часа с много емоции беше изгледана комедията „Деца на килограм”.

• В сряда учениците по класове изготвиха табла, рисунки, картички и послания, свързани със значимите мъже в живота им.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

• В четвъртък съвместно с родители учениците почистиха училищния двор и засадиха цветя и дръвчета.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
• В петък беше кулминацията на седмицата, когато се проведоха състезателните игри с бащи и деца по време на пикник в местността „Бърдото”, съвместно с бащи ,майки и деца. На всички участници бяха раздадени сандвичи. На участващите бащи бяха връчени грамоти „Баща за пример”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA