Седмицата на бащата приключи, беше прекрасна! Благодарим ви!

Снимката е от сайта allprodad.com

Още една Седмица на бащата е зад гърба ни, седмица, наситена с много любов, положителни емоции и игри, разбира се. Щастливи сме, че след период от над две години, в които бяхме принудени да организираме любимата си инициатива изцяло онлайн, стотици бащи от цялата страна се включиха активно в нея и допринесоха за това тя да се проведе отново по-жива от всякога. Тук е и мястото да благодарим от сърце на всички преподаватели и в детските градини, и в училищата за това че за поредна година успяха да организират децата и техните родители да участват с най-различни мероприятия в Седмицата на бащата.

Щастливи сме да съобщим, че в отговор на нашето предизвикателство „Безценно с татко“ получихме близо 200 прекрасни видеа от всички краища на България, показващи как бащите и децата най-много обичат да прекарват времето си заедно. Вече над две седмица екипът на Асоциация Родители, която стои зад инициативата Седмица на бащата, се радва на кадрите, някои от които вече са публикувани на страницата на Да бъдеш баща във Фейсбук. През идните седмици и други видеа на родители, които разбира се са дали своето съгласие, ще намерят място в страницата ни. Трябва да знаете, скъпи бащи, че ни напълнихте сърцата с материалите които изпратихте – видяхме как баща и дете хранят домашните животни сутрин рано, как баща и син сменят гума на кола (имаме няколко такива видеа 😊), как татковци спортуват с децата си, как строят къщичка за птици заедно, как ходят на походи из красиви места в цяла България, как карат сърфове и ски, как ловят риба, свирят на барабани и още, и още. Вярваме, че благодарение на вас изпълнихме основната мисия на тазгодишната Седмица на бащата, а именно да се обърнем към безценните мигове между баща и дете.

 Томболата за наградите на всички участвали в предизвикателството вече е изтеглена, а късметлиите могат да открият имената си във Фейсбук страницата на Да бъдеш баща.

Ние пък се надяваме да сме успели да зарадваме и големи, и малки  с нашата специална кинонаграда – прожекцията на „Малкият Никола“, която организирахме в партньорство със Cinelibri, както и със срещата с художника и автор на „Приказка за Малчо и майка му, която се побираше в джобчето му“ Лиляна Дворянова.

Отправяме специални благодарности и към тазгодишните посланици на Седмицата на бащата – Драгомир Симеонов, Георги Николов – Жорони и Явор Денчев, които активно се включиха в инициативата. С Драго Симеонов и Жорони проведохме един приятен разговор за съвременния баща и безценните мигове с децата, който също може да откриете във фейсбук страницата ни. Драго Симеонов пък прие на гости Явор Денчев и Давид Кюранов, координатор на “Да бъдеш Баща” в Следобедният блок на Дарик Радио.

И накрая, макар че трябваше да е на първо място – нека всички отправим едно огромно “БЛАГОДАРЯ!” към Мария Николова от Асоциация Родители, която тази година е биещото сърце на Седмица на бащата!

Скъпи приятели, Седмицата на бащата официално приключи, но ние ви призоваваме да поддържате живи тези най-топли и приятни мигове между баща и дете, познавайте децата си и ги дарявайте с любов! А от нас очаквайте още изненади и предизвикателства през цялата година! Другата година пък ни очаква десето юбилейно издание на инициативата, за което обещаваме да бъде грандиозно!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *