Регистрирай се за бюлетина

В социалните мрежи

Скъпи татко: сериозни покани за истински мъже

20160929_130912

 

Новият съмишленик на Национална кампания „Да бъдеш Баща“ – 3б клас от ОУ „Цанко Церковски“, град Мизия, вече се подготвя за Седмица на бащата. Благодарение на мотивацията и страхотната работа на госпожа Цветанка Манова и страхотните й ученици, те вече сами са разработили специални покани за татковците за Седмица на бащата! И то какви! Сякаш на игра, но и делови – покани с елече и вратовръзка, която гласят: „Скъпи татко, Ще се радвам да приемеш предизвикателството за участие в Седмица на бащата! Нека заедно да учим и да се забавляваме! Твой син / Твоя дъщеря….“ Не, тези деца не се шегуват, но и успяват да намигнат на татковците.

Традиционно Седмицата на бащата ще бъде през втората седмица на ноември (07 – 13.11), но от „Да бъдеш Баща“ сме впечатлени от желанието на госпожа Манова и нейния клас.

Госпожо Манова, скъпи деца, благодарим ви, че оценявате колко важни са бащите и значимите мъже за децата, за които се грижат. Заедно можем да помогнем на децата и бащите в България да бъдат по-близки и да прекарат интересно и качествено време място. И ако мястото на детето е точно до сърцето на мъжа, то мястото на бащата е редом до децата – и няма друго място, на което един мъж да може да се чувства толкова значим. Нека продължим напред заедно!

 

20160928_113037